If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти не подценявай 1.4, че разликата между здрава 1.4 и проскубана 1.7 е в полза на 1.4!
1.4 малко изостава до към 120-130, но после почва да се зъби до към175 км/ч.
Освен това е мотора, дето търпи най-много издевателства!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ами нещата са много относителни. Докато старата ми 33-ка беше все още с оригиналния мотор 1.5 с карбове (105к.с.) , вървеше просто чудесно. Скоростите са и малко по-късички и скача особено на старта доста. Мнооого пъти съм се пускал с 1.7 I.E. и винаги са падали от мен 1.7-ците. Направо не им се вярваше. Та и стария мотор 1.5 не е за подценяване.
Ами нещата са много относителни. Докато старата ми 33-ка беше все още с оригиналния мотор 1.5 с карбове (105к.с.) , вървеше просто чудесно. Скоростите са и малко по-късички и скача особено на старта доста. Мнооого пъти съм се пускал с 1.7 I.E. и винаги са падали от мен 1.7-ците. Направо не им се вярваше. Та и стария мотор 1.5 не е за подценяване.
Въобще първата 33-ка дето съм се качвал е 2-ра серия на баща ми.Беше с 1.5 карбураторния изруд,ама точкуваше наред тая кола...астри 1.8 16V падаха кат круши и не им се вярваше...Имах и 3-та серия пак 1.5 с карбове(незнам имат ли разлика двигателите),а тя пък какво правеше...даже сега с 1.3 пак ги правя луди хахахххха...днес един баварец 316i е36 до 130 направо му направих 3 коли сигурно...абе малолитражки с бая силен характер са си 33-ките...
Сори за спама в темата колега.Алфата ти е станала 6!
Въобще първата 33-ка дето съм се качвал е 2-ра серия на баща ми.Беше с 1.5 карбураторния изруд,ама точкуваше наред тая кола...астри 1.8 16V падаха кат круши и не им се вярваше...Имах и 3-та серия пак 1.5 с карбове(незнам имат ли разлика двигателите),а тя пък какво правеше...даже сега с 1.3 пак ги правя луди хахахххха...днес един баварец 316i е36 до 130 направо му направих 3 коли сигурно...абе малолитражки с бая силен характер са си 33-ките...
Сори за спама в темата колега.Алфата ти е станала 6!
мерси,макар че има още неща да оправям и не спамиш,нали за това сме да обменяме опит и да си помагаме
Comment